Yurt in Andalusië

3 Juli 2021 - Roger Kolenbrander

€ 80.00

Deze Mongoolse yurt in het zuid Spaanse Andalusie is Glamping+. Hij staat op het kleinschalige La Casita vakantiepark La Granja de Antonio. Deze yurt is volledig opgetuigd als een luxe en comfortabel huis met 2 slaapvertrekken, beiden voorzien van airconditioning, een normale badkamer met een massage stoom-douche, privacy en een prive tuin. Natuurlijk kan je alle voorzieningen op het park gebruiken zoals het zwembad, het restaurant, de speeltuin en de SPA.
Het concept is zeer geschikt voor gasten met of zonder kinderen die iets anders zoeken dan een standaard appartement of villa. Hier vier je vakantie tegen een zeer gunstige prijs en... je kunt, maar hoeft niet te koken!

Rust en een persoonlijke benadering

La Granja de Antonio is een kleinschalig vakantiepark met slechts 12 vakantiewoningen. Het park heeft de opzet van een karakteristieke zuid Spaanse ranch door de typerende bouwstijl en witgepleisterde muren.
Hier heerst rust en het Andalusische landleven is ongerept. Zonovergoten dagen, heldere nachten en schitterende landelijke vergezichten. Een paradijsje op slechts 30 min. vanaf vliegveld Malaga!
De beheerders spreken Nederlands, dus al je wensen bespreek je in je eigen taal. Ze zijn altijd enthousiast en niets is hen te veel.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Koelkast
Wifi
Airco
Barbecue

Type tent
Yurt

Regio
Costa del Sol

Ligging
Landelijk

Aantal Personen
Maximaal: 4