Vakantiehuis Casa Arroyo bij Guesthouse la Pedriza Andalusie (Adults Only >16 jaar)

3 Juli 2021 - Frank Janssen

€ 70.00

Met volle teugen genieten van de Spaanse zon en onze gastvrijheid? Kom dan ontspannen, onthaasten en relaxen bij Guesthouse La Pedriza.

Vakantiewoning Casa Arroyo is super om te verblijven. De zeer sfeervolle en luxe vakantiewoning is schitterend gelegen. 3 ruime slaapkamers, twee badkamers, woonkeuken, woonkamer met houtkachel en CV. Een terras van 100m2. Schitterend uitzicht op de bergen en heuvels. Echt genieten van rust en ruimte.
Luieren aan het zwembad met een boek of verrassende culturele ontdekkingen doen in Granada, Cordoba of Malaga. Vermelde prijs zijn vanaf prijzen


» Bezoek website

Regio
Costa del Sol

Type
Boerderij

Soort reis
Vliegreis

Ligging
Nabij natuurgebied

Aantal Personen
Maximaal: 6

Guesthouse la Pedriza is schitterend gelegen in de natuur. Rust & ruimte zijn gewaarborgd. Onze accommodatie ligt een paar kilometer ten zuiden van het authentieke Spaanse dorp Iznajar. Dit dorp is omgeven door een prachtig groot meer met strandfaciliteiten. Ook is het mogelijk om een rondvaart te maken. Vanuit Guesthouse la Pedriza ben je binnen een uur in Granada en Malaga. Cordoba is 1,15 uur. In de buurt zijn diverse restaurants en er is een supermarktje.