Les Petits Berthais - Charmant plattelandshuisje met tuin en privé-zwembad voor 5 personen in hartje Frankrijk

7 Februari 2021 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 650.00

Les Petits Berthais is het voormalige rentmeestershuisje van het vroegere boerenhof "Les Petits Berthais". We hebben de authentieke stijl en het landelijke karakter van de woning behouden, maar voorzien van alle modern comfort. Het huisje ligt in Pruniers (36120) in hartje Berry, een charmante landelijke streek in midden Frankrijk, ideaal voor wandelingen en fietstochtjes maar ook met heel wat bezienswaardigheden (zie www.berryprovince.com).
Het huisje ligt aan een erg rustige weg met nauwelijks verkeer, zonder directe buren, aan de rand van een groot bos. Het dorpje Pruniers bevindt zich op 3 km, er is een bakker met kruidenierswaren en eenvoudig restaurantje. In het nabije stadje Lignières, vind je een grootwarenhuis (met benzinestation), talrijke winkeltjes en restaurantjes.
In je vakantiehuisje vind je op de benedenverdieping een volledig ingerichte keuken (inclusief fornuis (4 pitten), oven, microgolf, koffiezetapparaat en vaatwasser) en een ruime gezellige eet/woonkamer (TV/DVD speler met uitgebreid aanbod films- geen TV kanalen), gezelschapsspellen en een kleine bibliotheek) met barhoekje waar je van een aperitiefje kan genieten.
Op het gelijkvloers vind je verder nog een badkamer (met douche, toilet en wasmachine) en een slaapkamer voor 2 personen met twin-bedden (supergroot 2-persoonsbed van 180cm of 2 aparte 1-persoonsbedden)
Recent werd ook de bovenverdieping volledig vernieuwd en ingericht als loft-ruimte, met behoud van de typisch houten balkenstructuur. Je vindt er een tweede slaapkamer (groot 2 persoonsbed 180 cm), ensuite badkamer (met lavabo, douche),een apart toilet en een charmant zithoekje. We kunnen een extra 1-persoonsbed voorzien dat gescheiden kan worden van de andere slaapruimte door een gordijn.
Uiteraard kunnen wij ook voor een baby-bedje zorgen.
In de volledig afgeloten en omheinde tuin kan je in alle rust genieten van het privé-zwembad (8x4) met ligzetels (met kussens), het gezellige terras met tuinmeubelen en barbecue en de prachtige zonsondergangen ! Het zwembad is afgesloten door een omheining waardoor dit volledig veilig is voor kinderen. Ook voor honden is het terrein uitermate geschikt.
In de gîte is toeristische informatie (gidsen en onze eigen tips en info voor bezienswaardigheden en restaurantjes) ter beschikking.
Huisdieren zijn zeker welkom als het huisje en de tuin netjes achtergelaten worden !
Gratis wifi.
Wisseldag is zondag, ideaal om de files te vermijden !
Prijs : 650€ in het laagseizoen (juni en september), 800€ in het hoogseizoen (juli en augustus) + verplichte eindschoonmaak 50€. Verder zijn alle kosten inbegrepen : electriciteit, wifi, toeristenbelasting, handdoeken en beddengoed (bedden zijn opgemaakt bij aankomst)
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Huisdieren toegestaan

Regio
Loire

Ligging
Landelijk

Type
Cottage

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 5