Superluxe Last Minute GROEPSUITJE + ONTBIJT Aanbieding! Vanaf slechts 30,50 p.p.p.n.! (Maximaal 20 personen)

7 Juli 2021 - Hans van den Bergh

€ 30.50

Last Minute (= maximaal 6 weken tevoren boeken) eropuit met uw gezelschap van 13 - 20 p. doet u natuurlijk in Drenthe! Het prachtige Hondsrug Gebied vol historie, cultuur en belevenissen voor jong en oud is even uw thuisbasis, U vertoeft met elkaar in Herberg De Witte Boerderij, omgeven door Rust, Ruimte en Groen exclusief in alle luxe. Slapen doet u allen in de luxe gezinskamers variërend van 2 tot 5 luxe box-spring bedden.

Bij de prijs (vanaf € 30,50 p.p.p.n.) is alles inbegrepen wat uw verblijf veraangenaamt en vergemakkelijkt: Opgemaakte bedden, Badlakenpakketten, Rituals Douchegel, Shampoo, Zeep en Lotion, alle Keukenbenodigdheden, Toeristenbelasting en u maakt gratis en onbeperkt gebruik van alle, aanwezige faciliteiten, zoals een compleet uitgeruste keuken, (computer)spellen, lectuur, films,

Elke ochtend serveren wij u een uitgebreid ontbijt, zodat uw dag verkwikkend begint met ruime keus uit verse - waaronder biologische - producten ook uit de streek.

Op het Nederlandse klimaat is optimaal ingespeeld, want er is binnenshuis enorm veel ruimte, zodat u weg bent met elkaar, maar elkaar 'niet op de lip' hoeft te zitten en volop mogelijkheden voor vermaak.

Buitenshuis parkeert u gratis op eigen terrein en hebt u zowel overdekte mogelijkheden als in de open lucht om heerlijk buiten te vertoeven d.m.v. het grote terras, gazon met kapschuur en sportveld.

Voorwaarden en prijzen vindt u op http://herbergdewitteboerderij.nl/particulier/tarieven

 

Regio
Drenthe

Type
Boerderij

Soort reis
Auto vakantie

Ligging
Nabij natuurgebied

Aantal Personen
Maximaal: 20

Het Drentse Hondsrug Gebied, vol Historie, Cultuur en Belevenissen voor Jong en Oud! Wat dacht u van een avontuurlijke tocht door de boomtoppen via het 'Boomkroonpad', laat de kids lekker spelen in het zeer populaire attractiepark 'Drouwenerzand' inclusief dranken en eten, ga op Safari in 'Wildlands' of pak de fiets en verken de omgeving langs de mooiste fietsroutes van Nederland door bossen en heidelandschappen. Maak o.a. kennis met de vele bewaard gebleven Hunebedden die je fantasie terugvoeren naar hoe hier vijfduizend jaar geleden geleefd werd, misschien wel door verre voorouders? Pak één van de vele terrasjes waar men nog tijd voor u heeft, zoek verkoeling aan de natuurstrandjes of het nabijgelegen Zwemparadijs. Kortom, kom naar Drenthe, naar Herberg De Witte Boerderij