Deluxe Split-level studio Willemstad Resort

26 December 2020 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 70.00

Deze studio's zijn voorzien van een woongedeelte met volledig ingerichte keuken, en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Het slaapgedeelte bevindt zich op de vide. Er is een keuze tussen twee eenpersoonsbedden of een Queen bed.

De studio's bevinden zich rondom onze sfeervolle binnenplaats met terras, voorzien van een bar en loungebanken. Hier kunnen onze gasten eventueel gezellig wat drinken en is er wifi te gebruiken.

De studios zijn geschikt voor maximaal 2 personen en zijn voorzien van:

Eetkamertafel met 2 stoelen
Comfortabele sofa met salontafel
Keuken met koelkast, kookplaatje, serviesgoed, glaswerk, pannen en bestek
Badkamer met wastafel, toilet, douche en warmwater voorziening
Slaapvide met bed(den) en nachtkastjes
Linnengoed (handdoeken en beddengoed)
Airconditioning
Plafond fan
Gratis WiFi
Gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

De huurprijs is vanaf €70
Prijzen zijn afhankelijk van de duur en periode van het verblijf bij ons in het resort.

Willemstad Resort is gelegen aan de rand van het bruisende centrum van de hoofdstad Willemstad.

Het resort ligt door de hoge ligging perfect op de wind en kun je de Koningin Julianabrug zien waar vele schepen onderdoor varen en daar een ligplaats hebben. Naar de andere kant kijk je over het water van de St. Annabaai en de wereldberoemde Pontjesbrug, de Koningin Emmabrug, en de Caribische Zee met de Megapier voor de grote cruise schepen.

Binnen loopafstand is hartje Otrobanda bereikbaar. Dit historische stadsdeel is in de afgelopen jaren flink gerenoveerd en wordt steeds bloeiender. Je vindt er onder andere gezellige straatjes met allerlei winkeltjes, bars, restaurants, toko's en de lokale sneks, waar je voor een paar gulden van een lokale maaltijd kunt genieten.

Wie linksaf over de Pontjesbrug gaat, komt op de kleurrijke Handelskade van Punda, waar je heerlijk op het terras het bruisende leven kunt gadeslaan. De passerende grote schepen op de St. Annabaai zijn een imposante belevenis. Ook in dit deel van de stad vind je tal van winkels, restaurants en barretjes.
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Wifi
Airco

Ligging
Stedelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 2