Intermezzo, een luxe woonboot te huur op geweldige locatie nabij Giethoorn

3 Juli 2021 - Marja van Adrichem

€ 0.00

Een luxe en ruime woonboot voor 2 tot 4 personen te huur nabij Giethoorn. De woonboot komt in de zomer van 2017 te huur voor mensen die op vakantie willen naar Giethoorn, het Nationaal Park de Weerribben-Wieden willen ontdekken of gewoon even wensen te genieten van de rust. Een unieke locatie op het water met vrij uitzicht op de rietvelden. Vanuit het moderne interieur bieden hoge glaswanden een blik op de omliggende natuur en kun je naast verschillende vogels, zomers ook heel veel vakantie bootjes spotten.

Deze zelf gebouwde en ontworpen woonboot ligt op een van de grachten in het Nationaal Park de Weerribben Wieden. Het ontwerp en de inrichting is modern, luxe en voorzien van alle gemakken. Een onder het waterniveau gelegen keuken met natuurstenen blad is volledig ingericht en beschikt over een vaatwasser en 2 ovens. Vanaf de ronde eettafel met 4 stoelen heeft men vrij zicht op de natuur en in de zomer de vele bootjes die voorbij varen.
De woonkamer beschikt over een zithoek met tv en een muziekinstallatie. Aparte toilet en de ruime badkamer zijn luxe afgewerkt. De slaapgedeeltes liggen weer onder het waterniveau. Een kleinere slaapkamer met stapelbed biedt plaats aan 2 personen. De grotere slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. Het geheel wordt verwarmd door luchtverwarming en bestuurd d.m.v. domotica. Een unieke mogelijkheid om te genieten van alle luxe en comfort temidden van een oud-Hollands landschap.

Prijzen zijn vanaf Euro 145,- per nacht voor 2 personen.
exclusief eindschoonmaak Euro 90,-.
Borg Euro 250,-


» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Ligging
Aan rivier of meer

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Overijssel

Aantal personen
Maximaal: 4

De woonboot Intemezzo ligt tussen Giethoorn en Dwarsgracht in het natuurgebied de Weerribben-Wieden. Het waterdorp Giethoorn wordt ook wel ‘het Venetië van het Noorden’ genoemd. Het dorp is bekend door zijn bruggetjes, waterwegen en punters. Vele bootjes varen vooral in de zomermaanden door het dorp en ook het Nationaal Park de Weerribben-Wieden is vanaf het water een mooie ervaring om te beleven. Een geweldige locatie voor watersport, fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers.