Boomgaardlodge aan de rand van de stad Utrecht

17 Mei 2021 - Edy Jansen

€ 380.00

De gezelligheid van een camping, maar ook het comfort van een echt bed en een eigen douche. Onze nieuwe boomgaardlodges liggen op een prachtig plekje op ons terrein: met weids, groen uitzicht. Vlakbij ons grote sportveld, de speelvijver, het speeltuintje en ons beestenboeltje. Kinderen vliegen meteen uit.

De vrijstaande lodges zijn ingericht in een Scandinavische stijl die zorgt voor veel licht, rust en ruimte. Ze hebben een woonkamer, open keuken, badkamer, twee slaapkamers en een veranda; totaal 55 m2. De woonkamer heeft een gezellige zithoek met TV, digitenne en vaste internetaansluiting. Zet je de openslaande deuren open, dan geeft dat meteen het gevoel van buiten leven. De keuken heeft de gemakken van een vaatwasser, koelkast, gaskookplaat, Senseo-apparaat en combimagnetron. In de lodge zijn voor vier personen vaste bedden aanwezig: een tweepersoons boxspring in de ene slaapkamer en een stapelbed in de andere. De badkamer heeft een toilet, wastafel en een ruime, moderne douche.
De lodge is volledig ingericht en bij aankomst zijn de bedden al opgemaakt. Je vakantie kan meteen beginnen!



» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Koelkast

Regio
Utrecht

Ligging
Landelijk

Aantal Personen
Maximaal: 6

De Boomgaard ligt op een bijzonder plekje: vlakbij Fort Vechten, het grootste fort van de Hollandse Waterlinie, en vlakbij natuurpark De Utrechtse Heuvelrug met bossen, buitenplaatsen en ‘bergen’. Je kunt heerlijk wandelen langs de Kromme Rijn en je zit op een steenworp afstand van de bruisende studentenstad Utrecht. Je bent er zo Waar je ook heen wil, vanuit ons buitengoed ben je er zo. Stadjes en natuur liggen op fietsafstand. Het NS-station is tien minuten lopen en met de auto zit je direct op de uitvalswegen. Je bent nooit lang onderweg om op de mooiste of gezelligste plekjes te komen.