Glamping op een boerderij tegen de Franse grens.

13 Juni 2021 - 't Zeugekot

€ 100.00

Op een actieve boerderij , niet van de zee, Plopsaland en Bellewaerde , kun je zeker genieten van de natuur in alle rust.
Kinderen kunnen er naar hartelust ravotten, maar ook kennis maken met alle dieren op de boerderij.

Glamping, ofwel ‘glamorous camping’, is dé nieuwe trend op kampeergebied. Het comfort van een hotel gecombineerd met de natuurlijke omgeving en de vrijheid van een camping. Tijdens uw glamping vakantie verblijft u in een sfeervol glampinghouse en kampeert u geheel in stijl, voorzien van alle gemakken.
Onze glampinghouse is comfortabel ingericht met meubilair, keukeninventarisatie, tv, koelkast en bedden. Toilet en douche. Via openslaande zeilen komt u op een zonnig steigerhouten terras met picknicktafel een bbq.

Nu is het ook mogelijk om glamping in Alveringem te ervaren. Kamperen maar dan anders, in een Glampinghouse in Beveren aan de Yzer. Uitzicht over de akkerlanden, genieten van de rust, genieten van de ruimte en de natuur. Bedlinnen kunt u bij ons huren of zelf meenemen.
Dit vakantiehuis heeft 3 slaapkamers waarvan 1 met 2 stapelbedden en 2 met 1-persoonsbed . Keukenblokje met inventaris. Televisie. Eettafel/stoelen en bank. Steigerhouten terras met picknicktafel. 

De prijzen zijn afhankelijk van het seizoen en de tijdsduur.
In deze advertentie is het niet mogelijk om een overzicht te geven.
De vermelde prijs van Euro 100,00 is een richtprijs per nacht.
Dit is exclusief Euro 50,00 schoonmaakkosten.
De borgsom bedraagt Euro 150,00.
Deze krijgt u weer retour bij vertrek.

Voor een prijsopgave voor een bepaalde periode kunt u mij per e-mail contacteren: info@zeugekot.be

Als u nog vragen heeft dan hoor ik dat graag van u.

Ann

 

Aanwezig in verblijf
Koelkast
Wifi
Barbecue

Type tent
Safaritent

Regio
Antwerpen of Vlaanderen

Ligging
Landelijk

Aantal Personen
Maximaal: 8

Gelegen op een actieve boerderij. Langs landelijke wegen waar fietsen en wandelen een must is. kinderen kunnen er naar hartelust ravotten. Op 20 km is Ieper, Poperinge, Veurne, Plopsaland, Bellewaerde, Heuvelland, Calais, ..... gelegen. Een uitstap kan altijd maar rustige genieten van de natuur kan ook.