Natuur villa met privé zwembad

25 Mei 2021 - Sylvia van der Tol

€ 590.00

Onze natuur villa Montingeat ligt aan een klein landweggetje op het rustieke platteland van de Auvergne, dat is 3,5 uur zuidelijk van Parijs. Het huis is rustig gelegen tussen de bossen en weiden met zijn bekende Charolais koeien in de streek 'Pays des Combrailles'. De woning is geschikt voor 2 tot 4 volwassen en 2 kinderen (liefst met zwemdiploma!) en heeft een groot zonverwarmd privé zwembad van 4.5x9m met een overdekt buitenterras.

Het huis is van alles voorzien en zeer rustig en privé gelegen en vanuit de woonkamer loop je zo het terras op.
Er zijn 2 ruime slaapkamers met 2 tweepersoons bedden, apart toilet en wastafel plus een grote vide met slaapbank voor de kinderen. Op de begane vloer is een ruime living met open keuken en open haard, een grote badkamer met bubbelbad, wasmachine en apart toilet.

Ook in het voor- & najaar is dit natuurhuisje heerlijk comfortabel en kun je genieten van lange wandelingen door de prachtige natuur en in de wintermaanden kun je gebruik maken van de grote open haard.

Het huis ligt in de omgeving van de Gorges de la Sioule en de Gorges du Cher. Voor wandelaars en natuurliefhebbers een waar eldorado! De wandel en fietsroutes liggen al voor u klaar en vanuit de woning loop of fiets je direct de bossen in.

Het vakantiehuis is per week bijna het gehele jaar te huur en voorzien van draadloos internet.

Weekprijzen vanaf 590 euro tot 1250 euro per week.

Wilt u meer weten over de auvergne en onze woning? Bezoek dan even onze website of bericht ons via FB / intagram #opnaarfrankrijk of Bel ons direct via T +33687898404

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Open haard

Regio
Ardèche of Auvergne

Ligging
Landelijk

Type
Villa

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 6

Binnen 5 min ligt het dorp Montaigut en Combrailles. Dit dorp heeft nog een bakker, garage met benzinestation, Pizzeria "le Dauphin" en een kleine kiosk. En binnen een straal van 10 minuten zijn alle winkels en voorzieningen beschikbaar in Saint Eloy les Mines met een grote Carrefour & Lidl. Daarnaast ben je binnen 20 minuten in de stad Montluçon. In het mooie dorp Neris les Bains ligt een Wellness-center, 18 holes Golfbaan en leuke terrasjes met restaurantjes. De Auvergne staat bekend om zijn uitgedoofde vulkanen met de Puy de Dôme (1465 m), ruige natuur, lekkere kazen en droge worsten, kastelen en abdijen, pittoreske dorpjes, Spa & Wellness, kanotochten op de rivier de la Sioule, kratermeer Gour de Tazenat, wijnstreek bij St Pourçain sur Sioule, Themapark Vulcania, Bomenklimpark Echassières, vliegvissen & karper vissen, Golf en de steden Vichy, Clermont-Ferrand, Moulins & Montluçon. Wist u dat een vakantie in de AUVERGNE in de Top 10 staat van de LONELY PLANET? In de Auvergne ligt een keten van uitgedoofde vulkanen. De Chaîne des Puys staat op de UNESCO-werelderfgoed-lijst.