Gezellige studio regio Bordeaux

7 Juli 2021 - Fontaine

€ 375.00

Super gezellige 2-pers. studio bij Domaine la Fontaine, aan de rand van het kleine dorpje Soubran, in een rustige omgeving op nog geen uur rijden van Bordeaux. Ideale uitvalsbasis om de veelzijdige regio te ontdekken. Verwarmd zwembad.
Deze knusse studio (opp. 30m2) is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Het leefgedeelte is voorzien van een volledig ingerichte open keuken met onder andere een koelkast, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Ook staat er een gezellige eettafel en televisie.
D.m.v. een oude stenen muur is het leefgedeelte gescheiden van het slaapgedeelte. Hier staat een 2-persoonsbed (140cm) en hier vind je tevens de badkamer met douche en toilet.
Voor alle gasten van Domaine la Fontaine is er het beveiligde en verwarmde zwembad, terras met ligstoelen, een grote gemeenschappelijke tuin met enkele speeltoestellen, pick-nick tafels, BBQ’s en voldoende parkeerruimte. In alle gebouwen en op het hele terrein is gratis WiFi beschikbaar.
Kijk op onze website voor meer informatie en foto's. En neem gerust contact op om te informeren naar onze beschikbaarheid.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Wifi
Zwembad

Regio
Atlantische kust

Ligging
Landelijk

Type
Cottage

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 2

De Atlantische kust met de prachtige stranden ligt op 45 minuten rijden, met onderweg schilderachtige dorpjes en soms kleurrijke jachthavens omringd door restaurantjes en zonnige terrasjes. Daar vind je ook de steden Royan en La Rochelle en eilanden Île d’Oléron en Île de Ré. Vele fiets- en wandelroutes en ook het grote natuurgebied Vitrezay, met zijn indrukwekkende flora en fauna. Op 45 minuten noordelijk van Soubran liggen twee steden, te weten Cognac met de beroemde cognachuizen die bezocht kunnen worden en de oude Romaanse stad Saintes met prachtige gebouwen uit een rijk verleden. Bordeaux, stad met grandeur – ook wel petit Paris genoemd – met de Rue St. Cathérine, de langste winkelstraat van Europa.