Kleine camping bij Castricum

7 Maart 2021 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 19.50

Onze mini camping heeft 23 kampeerplaatsen en 3 huisjes te huur. Gelegen tussen Castricum en Alkmaar en slechts 4 kilometer van het Noord-Hollands Duinreservaat.
Lekker fietsen door de duinen, de pontjesroute, of in het voorjaar langs bollenvelden. Noord Holland is veelzijdig; de fietsroutes, het strand van Castricum aan Zee, een dagje Haarlem, Bergen of Alkmaar. Laat u verrassen door dit stukje Noord Holland.
€ 19,50 per nacht incl 2 personen, kampeerplaats,kampeermiddel, auto, wifi, stroom, warm water.
in voor en naseizoen 10% korting bij een verblijf van minimaal 7 nachten.

Op de Nesse komen vooral echtparen met de caravan die samen graag op vakantie gaan, die op zoek zijn naar een camping in een groene omgeving, maar zonder echte boerderij. Die lekker op de fiets de omgeving willen ontdekken. In de schoolvakanties is het een gezellige mix van ‘jong en oud’, want dan weten gezinnen met jonge kinderen (tot ± 8 jaar) onze nette minicamping inmiddels ook te vinden. Voor kinderen is het een rustige & overzichtelijke minicamping, met veel speelgelegenheid. Honden zijn niet toegestaan.

In 2016 is de Nesse verkozen tot Populairste Charme Camping van Nederland, daar zijn wij enorm trots op.
Heel graag tot ziens op onze minicamping!

Groeten John en Nathalie Adrichem
https://www.campingdenesse.nl
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Speeltuin
Wifi

Soort camping
Boerencamping

Omvang
< 50 plaatsen

Regio
Noord-Holland

Ligging
Landelijk

Gemeente Castricum bestaat uit 5 dorpskernen: Limmen, Akersloot, Castricum, Bakkum en de Woude. Castricum en omgeving vormen een rijk gebied voor elk soort vakantie. De Nesse ligt aan de rand van Limmen en Castricum. Limmen is centraal gelegen in Noord-Holland voor diverse uitstapjes met de fiets of de auto. Castricum is een gezellige badplaats met op het strand diverse strandpaviljoens. Daar kunt u gezellig op terras een kop koffie drinken. Het strand ligt op 7 kilometer afstand van de camping. Castricum heeft een groot winkelcentrum (1,5 km van de camping) en een gezellig dorpscentrum met restaurants, cafés en diverse winkels. Limmen heeft een grote supermarkt (AH), keurslager en warme bakker, met groot gratis parkeerterrein. (1,5 km van de camping) Binnen een half uur tot een uur zijn bereikbaar: De gezellige steden en plaatsen als Alkmaar, Amsterdam, Bergen, Schoorl, Egmond, Hoorn , IJmuiden, Volendam en Haarlem.