Overnachten in onze roze gepimpte caravan

19 Juni 2021 - N.A. Roelofsen

€ 50.00

Bij Camping Craneburcht vindt u Restaurant de Wipkip.
Een kiprestaurant waar nog voor een kiplekkere prijs gegeten kan worden, naast kip hebben wij ook andere heerlijke gerechten, zoals wild, vis en vegetarische gerechten.

Het is magnifiek gelegen in het uiterste puntje van Flevoland, tegen Overijssel en Friesland, tegenover het Kuinderbos en naast het leuke dorpje Kuinre.
Wij hebben voor u prachtige fietsroutes ook door de Weerribben.

Deze stoere roze caravan is geschikt voor 2 personen, voor extra personen is het mogelijk om er een tent bij te zetten. De caravan is voorzien van verwarming, keuken, koelkast, gasstel, bestek, servies, pannen, koffiezet apparaat. Beddengoed is aanwezig, sterker nog het bed is al voor u opgemaakt! Ook is er gratis wifi. Aan de voorkant is een sfeervolle partytent met tafel en stoelen. Voor douche en toilet kunt u gebruik maken van het sanitair gebouw op de camping

 

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 2

In het uiterste puntje van Flevoland, vlak tegen Overijssel en Friesland, natuurpark De Weerribben en tegenover het Kuinderbos, vindt u Restaurant De Wipkip. De Voormalige boerderij is omgebouwd tot sfeervol restaurant met kipthema en ligt recht tegenover het Kuinderbos, ook uw hond is welkom. Na uw wandel-, fiets- of mountainbiketocht kunt u uitrusten in het gemoedelijke restaurant, of op het zonnige terras. U bent welkom voor koffie, lunch of diner. Specialiteit zijn diverse kipgerechten, daarnaast biedt restaurant De Wipkip ook vlees, vis, wild en vegetarische gerechten. Tijdens de Tulpenroute en zomervakantie is het restaurant dagelijks open vanaf 10.00 uur. Overnachten is mogelijk op bijbehorende Camping Craneburcht. Uw hond is hier ook welkom.