Villa Salm

5 December 2017 - Robert Pasman

Direct te boeken!

Nieuw in de verhuur per 1 mei 2017!
in het rustieke dorp Salm, op korte afstand van Gerolstein, Manderscheid en Daun, een smaakvol gerenoveerde luxe vrijstaande villa met terrassen en een prachtig uitzicht! Aan het einde van de weg loopt U zo het bos in.
De zeer ruime tuin (op het zuiden) met oprijlaan is zorgvuldig aangelegd en biedt naast veel speelruimte voor uw kinderen of huisdieren verschillende mooi aangelegde terrasjes en plaatsen waar u met volle privacy kunt genieten. Tijdens de zomermaanden wordt een ruim mobiel zwembad geplaatst. Voor Uw motoren of fietsen is een garage aanwezig.
De hal, de woonkamer en de keuken zijn voorzien van een warme terra-bruin kleurige plavuizen vloer met vloerverwarming. In april 2017 is de inrichting volledig aangepast voor 6 personen. 
Indeling:
Entree met ruime hal voorzien van schouw met sfeerhaard (electrisch).
Aan de rechterkant bevindt zich de toegangsdeur naar de gezellige en ruime woonkamer (45 m²) met sfeervol balken plafond en schouw met openhaard (aan twee zijden glas). U heeft gratis de beschikking over NETFLIX (onbeperkt films kijken naar eigen keuze).
Vanuit het zitgedeelte heeft u vrij uitzicht over het terras en het wijdse uitzicht.
De openslaande deuren bieden direct toegang tot het zonnige terras (ligging op het zuiden).
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken, voorzien van een nieuwe luxe inbouwkeuken (2016), in hoekopstelling. 
Deze is voorzien van Siemens inbouw apparatuur; een combi-oven, vaatwasser, koel-vriescombinatie en extra groot Ceran kookveld (inductie), de afzuigkap is verwerkt in een romantische schouw.
Tevens op de begane grond een gasten toilet plus de eerste badkamer. Deze ruime badkamer van maar liefst 24 m²  is voorzien van een ligbad, separate ruime douche en twee wastafels.
Op de eerste etage een master bedroom met eigen zitgelegenheid van maar liefst 45 m² met directe toegang tot het balkon. Ook hier een fantastisch uitzicht.
Aansluitend een slaapkamer voor 2 personen en op de vide wederom een slaapgelegenheid voor 2 kinderen. Tevens op deze etage een tweede ruime badkamer met douche, dubbele wastafels, toilet en bidet.
 

 

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Open haard
Huisdieren toegestaan

Ligging
Landelijk

Type
Villa

Soort
Te huur

Regio
Eiffel

Aantal personen
Maximaal: 6

Gerolstein is met de auto/motor in circa 15 minuten te bereiken. De stad ligt aan de rivier de Kyll en is een door de Duitse overheid erkend luchtkuuroord. De naam Gerolstein is in heel Duitsland en ver daarbuiten beroemd om het gelijknamige bronwater dat hier gebotteld en geëxporteerd wordt. De omgeving is uitermate geschikt voor tourritten met de auto of motor. Tevens diverse mountainbike en wandelroutes. Of natuurlijk op steenworp afstand heerlijk wandelen in het bos. Tot de bezienswaardigheden van Gerolstein behoren de zogenoemde ‘droge maar’ Papenkaule, een Maare is een kratermeer, en de Buchenloch, een 36 meter diepe grot die al in de steentijd door mensen werd bewoond. Verder de Mühlsteingrotten en de ijsgrotten bij Roth, een natuurmuseum en een erfgoedmuseum. Tijdens een wandeltocht kunt u genieten van de Gerolsteiner dolomieten, een kalkrif dat honderd meter boven het dal van de Kyll het stadsbeeld van Gerolstein domineert. En natuurlijk zijn er ook tal van mogelijkheden tot winkelen of het gebruik van een hapje en een drankje. De gezellige stad Daun bereikt u in circa 15 minuten met de auto of motor. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen, en ook hier zijn uitgebreide horeca mogelijkheden. Zeer zeker de moeite waard is een bezoek aan het Wildpark in Daun! Niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen een heerlijk dagje uit. En vergeet U vooral de apenheuvel niet! alle info: http://wildpark-daun.de/nl/ Op warme dagen zijn voor een verkoelende duik verschillende Vulkaan Maare in de omgeving o.a. Meerfeld, Schalkenmehren, waar het ook overigens ook prachtig wandelen is! Het Pulvermaar met groot recreatie vertier, is wel het meest geliefd bij de kinderen. Liever toch naar een zwembad, in Manderscheid is een prachtig openlucht zwembad!