Chalet de Klingelhütte, bij Durbuy: 2 honden en 2 tot 8 pers. welkom

24 Januari 2021 - Verstappen Myriam

€ 150.00

Voor de mensen die een leuk vakantie adresje zoeken: Onze Chalet de Klingelhütte is gelegen in een mooie rustige bosrijke plek met heel veel activiteiten in de omgeving van Durbuy. (Barvaux sur Ourthe)
Hondjes (max 2) zijn ook welkom in een volledig afgesloten tuin !
Wij bieden u een knusse sfeervolle chalet met of zonder bijgebouw, met alle modern comfort. 2-5 of max 8 personen.
nog vrij : mei = 6 tot 10/5
september = midweek 9 tot 13/9 .
Oktober = herfstvakantie vrij vanaf vrijdag 25/10 tot zondag 27/10 .
December = nog 1 kerstmarktweekend = 6 tot 9/12 .
Draadloos INTERNET beschikbaar! En voor uw gemak: bed-badlinnen kan gehuurd worden.
Zithoek chaise-long en 2 zitszetel, schommelstoel , Flatscreen PROXIMUS TV ,
WIFI aanwezig.
Koken kan in open, volledig ingerichte keuken : keramische kookplaat,conventionele oven, microgolf-combi-grill oven, koelkast, koffiezetapparaat, Senseo, waterkoker...
Eettafel voor 8 personen.
De chalet omvat 2 slaapkamers met 2 persoonsbedden en 1 kamer heeft nog een 1 persoonsbed .
kinderbedje met een degelijke matras, donsdekentje en kinderstoel.
Apart wc. Badkamer met hydromassage-douche... , lavabo, haardroger en de nodige opbergruimte.
Het gastenverblijf-bijgebouw te samen met de chalet gehuurd , in totaal max. 8 personen, met zicht op tuin, dat direct achter de chalet is gelegen, met verwarming omvat :
1 grote slaapruimte met 1 tweepersoonsbed en 1 tweepersoonszetelbed en kleerkast.
Luxe badkamer met toilet, douche met 6 hydromassage sproeiers ,3 jet sproeiers en handdouche, haardroger. Lavabo en de nodige opbergruimte, verwarming met handdoekdroger.
Verder hebben we nog een groot zonneterras ,deels overdekt en voorzien van tuinmeubelen , BBQ, carport.
Reserve frigo - diepvries en wasmachine beschikbaar vanaf april tot half november.
Grote omheinde tuin 1000 m², waar de kinderen naar hartenlust kunnen ravotten, met schommel . 3 ligbedden, Tuintafel-stoelen.
Indien interesse , horen we het graag. Neem zeker ook een kijkje op :
www.vakantie-ardennen-durbuy.be
Groeten Myriam

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Ardennen of Luxemburg

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 2 tot 8 personen

Onze chalet is gelegen te Barvaux Sur Ourthe op een zes tal kilometer van Durbuy. Een weekendje weg in de Ardennen geeft je altijd een heerlijk vakantiegevoel. Een ontspannende boswandeling, een wonderlijk museum, proeven van heerlijke streekgerechten … Te midden in het groen vindt je onze chalet, waar het bijzonder vertoeven is. Stel je eens voor. Je wordt wakker in chalet “ De Klingelhütte” en opent het raam. Dat is nog eens wakker worden met al die zingende vogels. Even goed wakker worden met een kopje koffie op het terras en genieten van de opkomende zon. Na het ontbijt trek je er een dagje lekker op uit. De directe omgeving van de chalet leent zich perfect om er eens lekker tussenuit te gaan. Een wandeling door het bos of via de wandelweg naast de Ourthe naar het pittoreske Durbuy, ‘de kleinste stad ter wereld’. Van het ultieme bosgevoel naar de gezellige straatjes met winkels, restaurants en ambachtelijke ateliers in een wip. Durbuy is daarbij de perfecte uitvalsbasis voor een écht klassiek Ardens weekendje weg met mooie wandelingen en zalige fietstochten. Maar ook voor Adventure Valley, het grootste avonturenpark van België. Kayakken, rotsklimmen, hoogteparcours, een escape room…je vindt het er allemaal. Dus waar je ook voor kiest – romantisch met z’n tweetjes of met het hele gezin – hier zit je goed! Of misschien gewoon een dagje rondom de chalet relaxen. Ook de kinderen hebben hier immers alle ruimte om vrij te spelen in een omheinde tuin. Ook uw huisdier is bij ons welkom . ( maximum 2) Na een dag in de buitenlucht, kun je ’s avonds genieten van een gastronomische maaltijd in een van de vele restaurants, of gewoon relaxen in de chalet,met een wijntje en alvast de dag van morgen doornemen. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Kom dan eens overnachten in onze chalet “ De Klingelhütte” en geniet van de prachtige natuur – omgeving. En weg van de massa, bepaal jij de richting van je vakantie. Breng onbezorgde vakantiedagen bij ons door, beleef de natuur in zijn mooiste en natuurlijkste vorm. Geniet bij ons met volle teugen van uw vakantie!