Rustig gelegen accommodatie in de omgeving van Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden met 4 gastenkamers voor totaal 12 personen.

24 Januari 2021 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 595.00

ONDERKOMEN:
Bij "Het Oranjetipje" maakt u gebruik van een gedeelte van onze vrijstaande boerderij.
Deze is gevestigd op het platteland nabij een bosgebied, Nationaal Park Weerribben-Wieden en het welbekende Giethoorn in de Kop van Overijssel.
Wij ontvangen graag kleine familiegroepen en andere groepen tot maximaal 12 personen.
VOORZIENINGEN:
Aan de zuidzijde van de boerderij gebruikt u een grote tuinkamer met daarbij een zithoek, een keuken die van alle gemakken is voorzien, een pantry en een toilet.
Naast de tuinkamer is een gastenkamer voor 2 personen met douche en toilet. De andere 3 gastenkamers zijn op de bovenverdieping van de boerderij, zij bieden plaats aan 10 slaapplaatsen en meerdere babybedden. Op de overloop is er een aparte badkamer met douche en wastafel, daarnaast een apart toilet. De slaapplaatsen zijn voorzien van 8 boxspring bedden en 4 bijzetbedden en staan opgemaakt voor u klaar.
De eet- en beleeftuin heeft diverse terrassen een kleine zonneweide, schommelbank, hangmat en een heuse bbq- vuurplaats. Op afspraak mogelijkheden voor catering.
Er is parkeerruimte voor 6 auto's.
OMGEVING:
Ons gebied kenmerkt zich door een grote diversiteit aan Natuur, Cultuur en Historie.
Dit is vanuit onze accommodatie direct te beleven, u wandelt zo het bosgebied van de "Woldberg" en Landgoed "Heerlijkheid De Eese" in. We zijn aangesloten op een groot en gevarieerd fiets- en wandelnetwerk. Op kleine afstand volop watergebieden om te zwemmen, zeilen, ronddobberen in een fluisterbootje of mee te varen met een gids door de natuur.
Een bezoek aan de Vestingstad Steenwijk, de voormalige Zuiderzee havenplaatsen Vollenhove, Blokzijl , Zwartsluis en Kampen is zeker aan te bevelen.
Wij zijn beëdigd Gastheer van het Nationaal Park en zijn omgeving , en kunnen u rijkelijk voorzien van informatie en documentatie voor aangenaam verblijf.

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Overijssel

Ligging
Landelijk

Aantal personen
Maximaal: 12