Villa La Chance

18 Januari 2021 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 110000.00

Te Koop/Te Huur.Een perfect vakantiehuis compleet ingericht voor 6 personen.
Op een fantastisch park met 2 grote zwembaden en uiteraard een kleuterbad voor de kleintjes.
verder zijn er tennisbanen, speeltuin, jeu de boules banen, midgetgolf etc. Van Mei tot half september is ook een leuk animatieteam aanwezig, voor sport en spel.
de blikvanger is het grote Chateau waarin een restaurant en bar ,lounge met groot t.v. scherm. bij het grote zwembad is een snackbar met zitjes voor de lekkere trek.
Helemaal onder het Chateau is nog een sportzaal met diverse apparaten, douches en Sauna, en nog een aparte ruimte voor wasmachines en drogers. Bij binnenkomst kunt u zich uiteraard melden bij de receptie, ook voor alle vragen en informatie.http://www.marktplaats.nl/externalUrl/redirect/1127585862.html.
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad

Regio
Midi-Pyreneeën

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te koop

Aantal personen
Maximaal: 6

Het huis ligt in een prachtige omgeving aan de voet van de pyreneeén. Een geweldige omgeving, met mooie vergezichten. Ook zijn er volop mogelijkheden om mooie wandelingen te maken, heel veel mensen nemen de (race) fiets mee, om nu eindelijk eens die hoge bergen op te fietsen. En niet te vergeten de een prima plek voor fanatieke golfers onder ons.