Vakantiewoning 6p Garda meer Italie (domein met zwembad)

8 Juli 2021 - Joke Reumers

€ 55.00

Mooi gelegen vakantiewoning voor 6 personen (3 slpk) tegen de westelijke helling van het Gardameer (Gardola-Tignale). Door de hoge ligging prachtig zicht op de bergen rond het meer. Zwembad en andere ontspanningsmogelijkheden aanwezig op het rustige domein Villaggio di Sunclass Tignale (http://www.sunclass-tignale.com/nl/ ). Ideaal om het Gardameer en de steden errond (Trento, Brescia, Verona, Milaan, .) te verkennen zonder in de drukte aan het meer te vertoeven. Gelegen aan het Parco Alto Garda natuurdomein, ideale vakantie voor wandelaars, ook buiten de zomermaanden.

De bungalow werd recent vernieuwd en biedt veel comfort (combi microgolf, gasfornuis, Weber barbecue, TV/stereo, tuinstel met kussens, twee parasols, ligstoelen, degelijke bedden!). Veel privacy op het ruime terras (80m2). Belgische satellietabonnement is aanwezig in het huisje, wifi internet is beschikbaar tegen kleine vergoeding.

Voor- en naseizoen vanaf 55 EUR/dag, pelletkachel in huisje voor frisse avonden.
Zomermaanden nog beschikbaar: voor 10 juni, 2 juli - 15 juli, na 26 augustus.

Meer informatie op https://gardola.wordpress.com

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Zwembad

Ligging
In de bergen

Type
Bungalow

Soort
Te huur

Regio
Lombardije en Merengebied

Aantal personen
Maximaal: 6

Gardola is gelegen op de westelijke oever van het Gardameer. Door zijn hoge ligging zijn de uitzichten prachtig en geniet men van het meer zonder de drukte van de plaatsjes direct aan het meer. Een ander voordeel van de ligging is dat het in de zomer lekker afkoelt 's nachts, en dat de muggen je niet vinden. Het park is gelegen aan het natuurgebied Alto Gardo en daardoor een uitstekende uitvalsbasis voor wandelaars en mountainbikers.