M03 - Woning m. 3 slaapk.

7 Juli 2021 - Andre Ladestein

Direct te boeken!

Deze royale 6 pers. woning is bijzonder compleet en smaakvol ingericht.
Via de entree staat men direct in de zeer ruime salon, met hoekzitbank (eventueel te gebruiken extra slaapplek voor kinderen (140 x 205)), TV en eettafel en een zeer volledig ingerichte open keuken met ruime koelkast met apart vriesvak, waterkoker, koffieapparaat, broodrooster, magnetron en 4-pits keramische kookplaat, oven en vaatwasser.
Via de openslaande deuren komt men op het terras met direct uitzicht op golfbaan en de omgeving. Onder de trap bevindt zich een toilet.
De slaapkamers bevinden zich op de 1e en 2e étage van deze bijzonder gezellige ruime tussenwoning.
De ouderslaapkamer is ingericht met een 2 pers. bed, inbouwkast, TV en een eigen badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Vanuit deze slaapkamer heeft men uitzicht op de Golfbaan.
De 2e slaapkamer is ook op de 2e étage met 2 x 1 pers. bedden, TV, inbouwkast en eveneens een eigen badkamer met toilet, wastafel en douche.
Op de 2e étage is de 3e slaapkamers met een 2 pers.bed, TV, zeer royale inbouwkast en een eigen badkamer met toilet, wastafel en douche.

Alle slaapkamers zijn voorzien van voldoende en ruime inbouwkasten en een TV. U beschikt ook over WiFi.

Dit woning is aangesloten op een centraal verwarmings-systeem. Bij strenge koude wordt deze aangevuld met elektrische verwarming

Op het terrein van dit Resort zijn ook aanwezig een Restaurant met bar/lounge, terrassen, een 18 holes Golfcourt en een Golfshop. In het naastgelegen wijkje Les Sablons bevindt zich de uitgebreide Spa en het open zwembad.
Voor het zwemmen kan men ook terecht op het dichtbij gelegen gemeentelijk zwembad (bij koude verwarmd), dat op loopafstand ligt van de woning.

U kunt ook badlinnen bijhuren, dat scheelt niet alleen ruimte in de koffer maar bovendien het wassen ervan.
- Alleen washandjes dient men altijd zelf mee te nemen.
Blijft u voor een langere periode dan kunt u bij ons ook een wekelijkse bed-, badlinnen wissel bestellen.

Wij willen het onze gasten zo gemakkelijk mogelijk maken, daarom is bij aankomst uw bed al keurig opgemaakt!

 

Belleme - Laag Normandie

In het hart van de natuurrijke Percheron bevindt zich op een heuveltop, omzoomd met  wereldberoemde bossen, het best bewaarde geheim van Laag-Normandië: 

Bellême.....
 
Bellême, een afgeleide van  de Gallische Belisama (mooiste), is een kleine gemeente in het Franse departement Orne en telt ongeveer 1500 inwoners. De plaats maakt deel uit van het arrondissement Mortagne-au-Perche. De oudste religieuze kapel Saint-Santin van de Perche vind je hier en stamt uit ongeveer 960.
Bellême onderscheid zich sterk van andere Franse, vaak wat saaie, plaatsjes waar je snel doorheen rijdt. Het centrum van Bellême ziet er vrolijk, warm en gezellig uit en is zeker niet eentonig, met veel kleine winkeltjes, kleine restaurantjes maar ook een paar grote, zoals Relais Saint Louis, met een uitstekende keuken!

Er is een plaatselijk Toeristen Informatie Centrum met zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Naast dit toeristen kantoor ligt een heel originele midgetgolfbaan. Die moet u zeker is een keertje bekijken en nog beter is proberen.
Hier vindt hier men ook de Fontein van Bellême, Église Saint-Sauveur en Eglise de Saint Martin du Vieux Bellême en niet te vergeten de enorm uitgestrekte bossen van Bellême welke behoren tot het beschermd erfgoed van de Unesco, die echter niet alleen beroemd zijn vanwege de enorme uitgestrektheid, maar vooral ook om de enorme variatie aan soorten paddenstoelen die daar in oktober volop aanwezig zijn.
Een waar lustoord voor de echte paddenstoel kenners (Mycologen).

Bellême zelf is zeker de moeite waard om er eens rustig doorheen te wandelen en de diverse oude gebouwen, de oude stadspoort, kerk en andere zaken eens van nabij te bekijken
Bellême was vroeger een belangrijke stad met een zeer prominente geschiedenis, maar desondanks lijkt het of het toerisme hier stil is blijven staan.  

Daar is sinds een aantal jaren behoorlijke verandering in gekomen toen er een prachtige golfbaan met 18 holes  “Golf Bellême” op steenworp afstand van het dorpje werd aangelegd. In deze prachtige heuvelachtige omgeving heeft men vervolgens door gedeeltelijke restauratie van de restanten van een Abdij een heuse Country Club met een sfeervol restaurant, lounge met bar en hotel accommodatie gecreërd en bovendien, door gedeeltelijke restauratie en nieuwbouw ook prachtige en uniek in zijn soort, twee Franse wijkjes met appartementen en woningen gebouwd in de typisch landelijke Percheron stijl: Village du Haut Val en Village Les Sablons. Deze wijkjes zijn bovendien ook voor een deel gebouwd tegen het golfterrein en dat allemaal op loopafstand (ca. 900 mtr.) van het centrum van Bellême.
In de zomer wordt midden in het centrum een zogenaamd “Spectacle Octurne” gedurende  4 weken op elke vrijdag en zaterdagavond uitgevoerd. Een compleet spektakel met ridders te paard, aandoenlijke geesten en spoken, koetsen en een echt kanon en kastelen als decoratie met een fantastische lichtshow op een terrein van ca. 2 ha. dat echt live wordt opgevoerd, met vooral  kinderen in de hoofdrol. Heel leuk voor het gehele gezin.
Tweemaal  per jaar worden in Bellême ook belangrijke motorcross wedstrijden gehouden. Hiervoor is een permanent en behoorlijk uitdagend parcours aangelegd.
Bellême is uitstekend geschikt als vertrekpunt voor een aantal prachtige wandel en bike-routes.
De route beschrijvingen liggen bij het plaatselijk  Toeristisch Informatie Centrum al voor u klaar.

Naast de plaatselijke **camping vindt men het openbare, verwarmde, zwembad van de gemeente.
Via een wandelpad komt men van daaruit gemakkelijk naar het Bellême Resort waar men in de goed ingerichte luxe woningen en appartementen op een perfecte manier de vakantie kan doorbrengen, inclusief alle benodigde comfort. Een prettige  bijkomstigheid is de aanwezigheid van de aanliggende 18-holes golfbaan en Country Club met bar,lounge een ontbijt- en een hoger gelegen heel authentiek restaurant. Bij sommige woningen staat men bijna letterlijk vanuit het bed direct op de golfbaan.