Cunucu Wood House

7 Juli 2021 - Marco Roelofs

Direct te boeken!

Cunucu Wood House is een vakantiehuis gelegen bovenop een heuvel in een landelijke omgeving. Laat u bij Cunucu Wood House verwennen en geniet in dit vakantiehuis op de ruime patio, onder het genot van een drankje, van het heerlijke uitzicht. Omringd door tamme ezels, is dit de ideale plek om schitterende foto’s te maken van de unieke Arubaanse flora en fauna waardoor u wordt omringd. Bij Cunucu Wood House komen de gasten geheel tot rust.

Geniet van de rust en stilte van het Arubaanse platteland tijdens uw ontbijt of geniet van de prachtige zonsondergang. Laat u verkoelen door de stevige noordwestelijke wind na een dagje fietsen, wandelen, zonnen of zwemmen. Het zwembad van Cunucu Wood House ligt klaar om een verfrissende duik te nemen, of maak gebruik van de heerlijke buitendouche. De kamers van Cunucu Wood House zijn voorzien van airco’s.


Kortom, Cunucu Wood House is een vrijstaand vakantiehuis op Aruba, waar u met volledige privacy en alle rust op een comfortabele en romantische manier van het eiland kunt genieten.


Cunucu Wood House is voorzien van airconditioning en biedt het volgende:


Huis


Slaapkamer met queen size bed
Slaapkamer met stapelbed
Woonkamer met open Keuken
Big Porche


Casita
Slaapkamer met king size bed
Badkamer


Zwembad met zonnedek, buitendouche en BBQ

 

Cunucu Wood House ligt op 10 minuten afstand van Palm en Eagle Beach twee van de beste stranden van het eiland. De villa ligt op 5 minuten rijden van restaurants, winkels, entertainment, casino's en een aantal grote attracties zoals de Alto Vista Kapel, The California Light House, Casibari Rock Formation de 'Terra Del Sol' 18 holes golfbaan en nog veel meer.