Residence Porto Letizia Bergzicht 4 P

4 Juli 2017 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!


Het is genieten van het Italiaanse leven in Residence Porto Letizia Slechts enkele kilometers over de Zwitserse grens bevindt zich aan het fraaie meer van Lugano Residence Porto Letizia! Residence Porto Letizia is een aangenaam vakantiepark met als decor, de prachtige bergen die deze vakantieplek zo bijzonder maakt.
Vakantiewoning Bergzicht 4 PUw comfortabele vakantiewoning (35 m²) is geschikt voor maximaal 4 personen. De tweekamerwoning in de dependance is gelegen op begane grond of 1e verdieping. In het hoofdgebouw 1ste, 2de of 3de verdieping. Allen beschikken o.a. over 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapbank voor 2 personen in de woonkamer. Verder is er een balkon of terras met meerzicht.

 

OmgevingOp enkele kilometers tref je het mooie Comomeer met haar prachtige steden. Een mooi alternatief Heb je wel eens van het meer van Lugano gehoord? Een goed alternatief voor bijvoorbeeld het Gardameer. Idyllische dorpjes Het ene dorpje is nog mooier dan het andere. Smalle steegjes, oude kerkjes, kasteelruïnes waar je prachtige picknickplekjes vindt… In het haventje van Porlezza kun je heerlijk eten. Zie de zon ondergaan achter de bergen en geniet van het magische uitzicht.