Vakantiehutten

30 Juni 2021 - Charme Camping Heidepark

Direct te boeken!

Charme Camping Heidepark in Overijssel
Geniet van een ontspannen vakantie met uw gezin op Heidepark Charme Camping in Lemelerveld, Overijssel. Hier vindt u een van de meest kindvriendelijke campings van de provincie. De camping bevindt zich in de adembenemende natuur van Overijssel en op fietsafstand van bezienswaardigheden en pretparken. De camping is ingericht voor kinderen, met een openluchtzwembad, speeltuinen en een animatieteam met leuke activiteiten.
Deze vakantiehut is perfect voor mensen die houden van het camping gevoel maar wel een lekker dakje boven hun hoofd willen.
De vakantiehut is een wat luxere variant van de trekkershut, u vindt er onder andere een koelkast, kachel, stromend water en een servies- en pannenset in. Als zitgedeelte is er een comfortabele hoekzit met kussens.

 

Wanneer u op onze geweldige camping in Lemelerveld verblijft, bent u omringd door bekende toeristische plaatsen als Ommen, Dalfsen en Hellendoorn. In deze omgeving kunt u prachtige fietsroutes afleggen of een bezoek brengen aan een nabij gelegen museum of pretpark.