Westhoek 14

7 Juli 2021 - Westhoek Recreatie Beheer

Direct te boeken!

De 5 persoons bungalow heeft een grote woonkamer met open nette keuken. De woning wordt verwarmd door een gashaard en electrische kachels. Verder is de woning voorzien van een afzuigkap, magnetron en koelkast. De bungalow heeft een stenen vloer. In het huis bevinden zich 3 slaapkamers, één met een eenpersoonbed, één met 2 eenpersoonsbedden en één met een tweepersoonsbed. Er is gratis WiFi en er is een badkamer met douche en wastafel en verder is er een toilet.


De woning is omringt door een afgesloten tuin met een prachtig terras, tuinmeubilair en een parkeerplaats vlakbij het huis. Om de hoek is er fietsenverhuur en er is gratis busvervoer in het hoogseizoen aan het begin van het park (circa 100 m).


Het is een ideaal vakantieoord voor een families in een rustige omgeving.

 

Park Westhoek ligt aan de Hoogenboomlaan in Renesse West. Het is een ruim opgezet park met voldoende parkeergelegenheid. De bungalows hebben een riante omheinde tuin. Het is een rustig familiepark op 1300m van het strand. Gratis busvervoer in het hoogseizoen aan het begin van het park. Herten in de tuin is geen uitzondering, de natuur is heel dichtbij.