Kamer met eigen tuin badkamer incl.ontbijt .

26 Mei 2021 - Fam. de Leeuw

Direct te boeken!

Deze tweepersoonskamer is voorzien van een eigen terras, toegang tot de Executive Lounge en barbecuefaciliteiten.heeft een grote badkamer.
Kamerfaciliteiten: Balkon, Uitzicht, Uitzicht op de tuin, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op een bezienswaardigheid, TV, Satellietkanalen, Kabeltelevisie, Flatscreen-tv, Kluisje, Verwarming, Eigen Ingang, Houten vloer/Parketvloer, Kledingkast, Droogrek voor kleren, Douche, Haardroger, Toiletartikelen, WC, Bad of douche, Toiletpapier, Shampoo, Zeep, Barbecue, Kinderstoel, Terrasmeubels, Toegang tot Executive Lounge, Handdoeken, Beddengoed, Gehele unit is op de begane grond, Bordspellen/puzzels
 

Gratis WiFi is beschikbaar in alle kamers.

 

 

Deze accommodatie ligt op 18 minuten lopen van het strand. Pension Löwenherz biedt accommodaties in Seeboden, op 47 km van Obertauern. Het pension beschikt over gratis WiFi, een sauna en een seizoensgebonden buitenbad. Het pension heeft een barbecue en biedt watersportfaciliteiten. U kunt er ook genieten van een drankje aan de in de stube. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij de accommodatie. Alle kamers hebben een flatscreen-tv. Sommige kamers beschikken over een zithoek waar u na een drukke dag kunt ontspannen. Bepaalde kamers hebben een terras of een balkon. Tot de extra's behoren een haardroger en gratis toiletartikelen. De receptie van de accommodatie is 24 uur per dag geopend. Dit pension biedt een skiopslag en verhuurt fietsen. In de omgeving kunt u diverse activiteiten uitoefenen, zoals skiën, golfen en paardrijden. Pension Löwenherz bevindt zich op 20 km van Bad Kleinkirchheim, en op 44 km van Bad Gastein. De dichtstbijzijnde luchthaven is die van Klagenfurt, op 63 km van Pension Löwenherz. De TopSkiPass Kärnten & Osttirol Gold biedt toegang tot 31 skigebieden met 877 km aan pistes en 276 skiliften, allemaal bereikbaar binnen 30 minuten rijafstand.  We spreken uw taal!