RiBehuis De Meerparel

9 Juni 2021 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

Een geweldige vakantiewoning speciaal voor gehandicapten! Het RiBe huis is een vakantiewoning speciaal voor mensen met een beperking. Niet alleen zij, maar ook de familie kan genieten van deze fantastische woning, voorzien van alle aanpassingen en voorzieningen. Wij bieden u de mogelijkheid om een heerlijke vakantie aan het water te vieren in onze royale woning. Het RiBe huis is van alle luxe voorzien en staat op een van de mooiste locaties van Noord-Holland. Met het weidse uitzicht over het Uitgeestermeer en de kabbelende bootjes om u heen, komt u echt tot rust. Heerlijk genieten met en van elkaar. Wat dacht u van ’s zomers heerlijk genieten van de zon met een goed glas wijn. Of in de wintermaanden heerlijk genieten van het comfort van het huis en de mooie omgeving. Heerlijke wandelingen maken of gewoon genieten van de rust.
Net als de zorg kan het interieur van het RiBe afgestemd worden op zijn verschillende gasten. Het huis is recentelijk gebouwd en het interieur verkeert in nieuwstaat. Het is geschikt voor maximaal zes personen. In de ruime kamer bevindt zich een gezellig ingerichte zithoek, met bank en salontafel. Bovendien vindt u in de woonkamer een eethoek en een kleuren tv. In de gehele woning is gratis WiFi beschikbaar.
Op de begane grond treft u de ruime hal en badkamer aan. Naast een wasmachine en een droger is de badkamer voorzien van een toilet met wandsteunen en een wanddouchestoel. Verder zijn er nog twee slaapkamers op de begane grond. In de grote slaapkamer staat een eenpersoons hoog-laag bed en een gewone boxspring. In de andere kamer staat een stapelbed. Als de slaapplaatsen beneden niet toereikend zijn dan is op de verdieping nog slaapgelegenheid voor twee personen. Natuurlijk is in de gehele woning geen drempel te vinden. Het huis is dus rolstoel vriendelijk. Evenals de begrensde, ruime tuin, die prachtig gelegen is aan het water. Vanuit een gezellig tuinzitje kunt u genieten van het uitzicht op het Uitgeestermeer.

 

OmgevingOm het vakantiehuis voor u nog aantrekkelijker te maken, vindt u er een uitgebreide informatiemap. Deze staat vol met ideeën voor uitstapjes en bezienswaardigheden die vanaf het RiBe huis makkelijk te bereiken en vaak rolstoeltoegankelijk zijn. Heeft u altijd al eens willen varen, dan is dat ook mogelijk. Op de jachthaven bevindt zich de RiBe vlet. De Ribe vlet is een aangepaste boot waar ook rolstoelen op meegenomen kunnen worden. Voor een mooie tocht kunt u tijdens uw verblijf een afspraak maken met een van de schippers