Chalet Schenk

7 Juli 2021 - Harry Geven

Direct te boeken!

Deze luxe, ruime trekkershut is geschikt voor maximaal 4 personen. 
De bedden zijn voorzien van goede matrassen. De inrichting is sfeervol. Zowel binnen als buiten zijn een tafel en stoelen aanwezig. De keuken is compleet ingericht en o.a. voorzien van een koelkast, elektrische kookplaatjes, koffiezetapparaat, waterkoker en stromend koud water. Deze trekkershut heeft meer woonruimte dan de andere trekkershutten.
In de sanitaire ruimte van de camping kunt u douchen en het toilet gebruiken.
De naam van deze trekkershut de Schenk is vernoemd naar het Brabantse woord voor  “bot of been”. Een product van zowel het varken als de koe. 
Op 2 km afstand is een zichtboerderij met terras te bezoeken. Hier kunt u een kijkje nemen in de koeienstal.


 

 

De luxe trekkershut bevindt zich op een camping. De camping ligt aan het einde van een harde weg, nog geen kilometer buiten het dorp Wintelre, in het hart van de Brabantse Kempen. Een gebied dat bekend staat om talloze vennen, prachtige heidevelden, kleine riviertjes, schitterende bossen en pittoreske dorpen als Eersel en Oirschot. Kortom een ideale omgeving om al fietsend, wandelend of met de huifkar te verkennen en heerlijk tot rust te komen.Bekend is het fietsenknooppunt van 354 km en het wandelknooppunt van 180 km (een primeur voor Nederland). Onze camping is hieraan gelegen. Wintelre is een van de kleine kernen van de gemeente Eersel. De gemeente Eersel is wandelgemeente van het jaar 2014 geworden. Ook in Wintelre zijn verschillende wandelingen en ommetjes uitgezet .