Casa Can Drago

12 April 2018 - Mark Gal

Direct te boeken!

Casa Can Drago met groot gemeenschappelijk zwembad!
Op zoek naar zon, zee, rust en ruimte? 
Aan de Costa Dorada, 7 km van zee en op loopafstand van het dorpje El Perelló ligt dit vakantiehuis. Omringd door olijfgaarden heeft u vanaf de veranda en gemeenschappelijke zwembad (10x5m) een schitterend uitzicht over een vallei en de bergen. En...huisdieren zijn welkom!
De finca “La Roca Blanca” is een kleinschalig vakantiecomplex. Verspreid over deze 6 ha grote olijfgaard staan vier rustieke vakantiehuisjes: El Dragonet, Almendra, Casita Tres en Casa Roca die geschikt zijn voor 4 tot 5 personen. Ook is er nog een groot vakantiehuis, Can Dragó, voor 8 personen beschikbaar. Dit huis is ideaal voor twee families die samen op vakantie willen. Centraal gelegen op het domein ligt voor alle gasten een groot gemeenschappelijk zwembad. 
Dit vakantiehuis van 80 m2 met een buitenkamer met keuken van 70 m2 is geschikt voor max. 8 personen en biedt veel privacy. De woon/ eetkamer/ keuken van 40 m2 is sfeervol ingericht en de keuken is goed uitgerust. In de masterbedroom van 10 m2 staat een tweepersoonsbed. In slaapkamer 2 van 10 m2 staan twee eenpersoonsbedden. In slaapkamer 3 van 8 m2 staan twee stapelbedden en in slaapkaner 4 van 8 m2 staan twee eenpersoonsbedden. De badkamer van 4 m2 beschikt over 2 douches, toilet en 2 wastafels.
De eigenaar woont vlakbij in het geval u nog vragen of hulp nodig heeft. 
Het huis is officieel geregistreerd en erkend als vakantiewoning door de Generalitat de Catalunya.
 
 

 

Het dorpje El Perelló is een levendig dorp met ca. 3000 inwoners. Hier zijn alle faciliteiten te vinden, zoals supermarkten, viswinkels, bakkers, barretjes, café’s, restaurants, museum, olijfolieperserijen en op zaterdagochtend is er markt. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk! Waar betaalt u € 1,20 voor een kop koffie, glas bier of wijn op een terras of eet u tussen de € 10,- en € 20,- een (h)eerlijk (dag)menu inclusief drankjes? Het dorp ligt 7 km van de vissers/ badplaatsjes L’ Ampolla en L’Amettla de Mar in, waar u mooie grote en kleine stranden vindt. Zelfs in het hoogseizoen is het niet overvol en buiten de schoolvakanties is het er bijzonder rustig. De natuur en stranden in deze omgeving zijn niet bedorven door het massa toerisme vanwege de beschermde kust en de drie grote nationale parken: Ebro Delta, Els Ports en Priorat.  U kunt hier nog in alle rust zonnen, watersporten, vissen, wandelen en fietsen. Voor gezinnen met kinderen is er o.a. keuze uit Port Aventura bij Salou, het zeeaquarium in Valencia, het honingmuseum in El Perelló of het eco museum in Deltebre. ´s Avonds kunnen jongeren uitgaan in de disco´s van L´Ampolla, L´Amettla de Mar of Amposta. En…. shoppen of cultuur snuiven kan altijd nog in Barcelona, Valencia, Reus, Tortosa of Tarragona. Kortom: Geniet van dit andere en echte Spanje met zijn overweldigende natuur, rustige stranden, mooie dorpen, goedkope terrasjes en gastvrije bevolking.