Safaritent huren landgoed Rosza Tanya 4-pers.

30 Juni 2021 - Jacqueline Bastiaensen

Direct te boeken!

Landgoed Rozsa Tanya in Csemö ingerichte safaritent huren,


Rozsa Tanya is een landgoed in het buitengebied van het dorpje en 65 kilometer ten zuiden van Boedapest met Nederlandse eigenaar. Al vele gezinnen hebben gebruik gemaakt van deze faciliteit en gezien de reactie genieten de mensen met volle teugen van deze omgeving , de rust en de natuur, van het fijne landklimaat en de zon die in maart al sterk aanwezig is tot diep in oktober. De lucht is er zuiver en komt u zo nu en dan wat adem tekort, hier word alles weer gezuiverd.
Ook voor mensen die last hebben van reumatische aandoeningen voelen dat zon hier zijn best doet en dat samen met een heerlijk thermaal badje maakt dat u weer prima kan functioneren.
Maar wilt u gewoon lekker genieten van de rust en lees u graag, zonder gestoord te worden, een boek uit dan zal dat zeker lukken, het enige wat stoort is de stilte.
Kom u met kinderen dan is er van alles te doen op het landgoed met zwembad, speeltoestellen, voetballen, tafeltennis, jeu de boulle, of gewoon ravotten in de tuin en hutten bouwen in het bos.`s Avonds kampvuur maken en daarna lekker vermoeid naar bed.
Neemt u ook uw hond mee die heeft hier de tijd van zijn leven met lange wandelingen in het bos. Moutainbiken, kilometers zonder iemand tegen te komen en komt u dan het bos uit dan is er altijd wel een cafeetje waar je wat kan kan drinken. Verder is veel te beleven en van alles te doen in de omgeving van paardrijden, aquabad, tot goedkope restaurantjes. De landgoedeigenaar Jacqueline en Jeroen Bastiaensen informeren u graag.
Plaatsen en inventaris
De safaritenten op dit landgoed staan onder acacia bomen met een uitzicht op de weilanden en de bossen. Iedere tent heeft zijn eigen privé- sanitair naast de tent met toilet, douche warm-koud water en wastafel.
De tenten zijn volledig ingericht en bij aankomst zijn uw bedden al opgemaakt. U hoeft alleen nog maar uw eigen badhanddoeken, thee -en handdoeken mee te nemen. De tenten zijn volledig ingericht met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden.
Een volledig ingerichte keuken met gasfornuis, koelkast met vriesvak, waterkoker en koffiezetapparaat, servies,bestek e.d. voor 4 personen.
Buiten staat een gezellige picknicktafel en er zijn 2 loungestoelen om heerlijk te relaxen. Een hangmat en een kogel-BBQ maken het vakantieplezier compleet.

 

Type tent
Safaritent

Aantal Personen
Maximaal: 6