Camping De Schatberg plaatsnr. 2103

30 Juni 2021 - Evident Caravans

Direct te boeken!

Een kleine uiteenzetting van de aanwezige goederen. Dit is een mooie 5 meter lange opbouw tourcaravan, met ruime voortent met tv, met 5 vaste slaapplaatsen, met een schuur, met eigen toilet, met prieeltje, bbq en een fiets. Caravan is voorzien van 2 koelkasten, tafelmodel met een klein vriesvakje, caravan is verder voorzien van plastic bestek en borden,  pannen en voorzien van magnetron. Ruime eigen tuin, met eigen parkeerplaats op de plaats. Voor meer info bel gerust met 06-81340675.

 

Caravans te huur (met koopmogelijkheid) op mooie luxe 5 sterren camping De Schatberg in Sevenum ( Limburg ) tegen aantrekkelijke prijzen.

U wilt eens proeven hoe het is om te kamperen met een caravan met voortent, of u wilt er gewoon eens lekker gemakkelijk op uit waar alles alles gereed staat voor gebruik. Ideaal dus voor mensen die erop uit willen en eens een keertje betaalbaar wat luxer willen kamperen zonder veel gedoe. Momenteel verhuren we 4 ruime caravans met voortent op camping De Schatberg in de straten Leeuweriklaan en Merellaan. Klik hier voor de plattegrond (in het omcirkelde gedeelte bevinden zich onze caravans). Iedere caravan is uitgerust met een toilet in een aparte los van de caravan staande ruimte welke is aangesloten op de riolering voor privacy en elke plaats heeft een tv aansluiting.

Enigste wat u mee hoeft te nemen is beddengoed, eventueel eten en drinken, kleding en natuurlijk een goed humeur. Bij aankomst betaalt u € 100.- borg welke u bij vertrek terug krijgt mits er geen gebreken en/of beschadigingen worden geconstateerd.