Vakantiehuis Buizerd - Ferienhaus Bussard

30 Juni 2021 - Hein ter Riet

Direct te boeken!

De Buizerd is een gezellig en modern ingericht vakantiehuis voor 4 tot. 6 personen. 


Op de begane grond is een woonkamer met open keuken, een slaapkamer met stapelbed en een badkamer met douche en toilet aanwezig. De keuken is voorzien van een heteluchtoven. In de woonkamer staat een hoekbank die eenvoudig om te bouwen is tot een volwaardig 2 persoonsbed.


De bovenverdieping is bereikbaar via een veilige vaste trap. Hier staan 2 aparte boxspring bedden en is voldoende bergruimte. Indien gewenst ook een kinderbedje aanwezig. Daarnaast heeft u de beschikking over een eigen terras met tuinmeubelen, vuurkorf, parasol, etc.


De vakantiehuizen zijn te huur per midweek, weekend of week.

 

Wilt u tijdens uw verblijf op onze camping eens iets anders doen, dan alleen te genieten van onze gastvrijheid en al het moois wat Schwarzwald Camping Fautsburg u te bieden heeft ? Dat kan ... ! Onderstaand vind u een overzicht van de talrijke mogelijkheden die het Zwarte Woud u te bieden heeft. Bij ieder weertype zijn er volop mogelijkheden om u te vermaken. Schroom niet om ons te vragen, wij voorzien u graag van een aanvullende tips en ideeën.

Weinig regio’s kennen zoveel afwisseling in het landschap als het Zwarte Woud. De regio, met een oppervlakte van 11400 km², ligt in het zuidwesten van Duitsland. Meer dan de helft bestaat uit het middelgebergte ‘der Schwarzwald’ waarnaar de regio genoemd is. Daarnaast vallen onder deze indrukwekkende regio het Rheintal, die Reblande, die Baar, das Gäu, die Flusstäler von Nagold en Neckar. Ontdek hier de veelzijdigheid van de verschillende gebieden die het Zwarte Woud herbergt. 

Het Zwarte Woud is Duitsland grootste Natuurpark. Het Zwarte Woud met zijn behoorlijke bossen, open bergvlaktes en toppen met grandioos uitzicht, zijn diepe en mysterieuze meren en aantrekkelijke valleien, is een populaire bestemming voor vakantiegangers en bezoekers.