BB Javea Blue

29 Juni 2021 - Franky De Pauw

Direct te boeken!

Onze kamers werden allemaal smaakvol en met eigen karakter ingericht.  Ze hebben allemaal een eigen thema en werden gecreëerd om je een ontspannen en uniek verblijf te bieden.  Je zal gaan slapen met een glimlach op je gezicht met het gedacht dat je je genesteld hebt in de mooie heuvels tussen Moraira en Javéa.  Elke kamer heeft draadloos internet en sommige hebben airconditioning.  Inclusief in de prijs van de kamer is het ontbijt, WIFI en gratis gebruik van onze 24/7 barservice.  Je kan zelf kiezen uit ons aanbod lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken.

 

Bed en Breakfast Javea Blue is een charmant vakantieadresje aan de Spaanse Costa Blanca. Een regio met meer dan 300 dagen per jaar zonneschijn en één van de gezondste plaatsen op aarde.

Er zijn twee knusse gastenkamers, een familie kamer en een junior suite. In de grote tuin is er altijd een plaatsje in de zon of in de schaduw om van te genieten.

De mooie zandstranden van Arenal en Portitchol zijn slechts enkele miniuten verwijderd. De leuke stadjes van Javea (met zijn prachtige promenade), Moraira en Denia en de cosmopolitische stad Valencia hebben zo véél te bieden.