Schone bungalow C 56

7 Juli 2021 - J. Winkel

Direct te boeken!


  • Zeer schone vrijstaande 2 - 6 persoons bungalow met serre en uitgebouwde slaapkamers, alles gelijkvloers. Zonnig en prive gelegen. Zeer goede bedden, compleet en bijzonder sfeervol ingericht. Gratis WiFi en diverse extra.s.

  • Bij de bungalow beschikt u over een eigen parkeerplaats voor uw auto, een afsluitbaar schuurtje met elektra-aansluiting voor uw fietsen en een zandbak + (loop)fietsjes voor de kleinsten.

  • De wisseldag van deze bungalow is vrijdag. Aankomst vanaf 15.00 uur/vertrek voor 10.00 uur. Voor midweek en weekenden gelden dezelfde aankomst- en vertrektijden.Dekbedden en kussen zijn aanwezig (alles 1-persoons). U dient zelf bed- en huishoudlinnen mee te nemen.

  • Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in onze bungalows.

  • U kunt direct zelf boeken. Heeft u vragen, speciale wensen of liever dat wij uw boeking verzorgen? Wij helpen u graag, bel of mail ons gerust!

 

Exloo is een pittoresk dorpje in een bijzonder mooi gedeelte van Drenthe met zeer gevarieerde landschappen! Het is gelegen op de prachtige Drentse Hondsrug waar uitgestrekte bospercelen worden afgewisseld met paars getinte heidevelden, eeuwenoude wallen, indrukwekkende hunebedden, vergezichten en de veengebieden. In Exloo bevinden zich diverse leuke eetgelegenheden, een supermarkt, de VVV, een tankstation, geldautomaat en diverse winkels. De aardige en behulpzame mensen en de mentaliteit in Drenthe zullen ook u aangenaam verrassen! De directe omgeving biedt verrassend veel faciliteiten, zoals de dagelijks vertrekkende Schaapskudde uit Exloo, een overdekte kinderspeelplaats “Ballorig”, het museumdorp Orvelte, Het Nationale Veenpark Bargercompascuum, openlucht zwembad 'De Leewal' , een laagdrempelige 18-holes golfbaan (u hoeft geen lid te zijn), een manege en nog veel meer. Ook kunt u prachtig fietsen langs het onlangs geopende Koning Willem Alexander kanaal. In het gezellige centrum van de 'Vlinderstad' Emmen (15 min.) kunt u heerlijk winkelen en bevindt zich het schitterende Noorder Dierenpark. Ook op cultureel gebied heeft de omgeving veel te bieden zoals het Hunebedmuseum in Borger. Tevens zijn er in de directe omgeving vele weekmarkten, exposities, vismogelijkheden en zwemplassen met strandjes etc.