B&B De Haas in de Bedstee

6 Juli 2021 - Het team van Zonderbeperking.nl

Direct te boeken!

B&B De Haas in de Bedstee ligt in het centrum van het levendige dorp Hengelo (Gelderland) in de gemeente Bronckhorst , vlakbij winkels en horeca. De B&B heeft twee zeer ruime toegankelijke kamers op de beganegrond met elk twee extra lange bedden (2.20m) met elektrisch verstelbare bedbodem. De kamers zijn recent verbouwd, anti-allergeen, rolstoel toegankelijk en voorzien van topkoeling. Uw kamer heeft een eigen entree en de ruime tuin is vanuit de kamers via openslaande deuren bereikbaar.


De kamers hebben een eigen badkamer met inloopdouche, wastafel, toilet met bidet. Badjassen en föhn zijn aanwezig. Op de kamers is een koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. Ook is er Wifi, een televisie en DVD (in overleg) U kunt gebruik maken van de magnetron en koelkast, servies en bestek in de gemeenschappelijke ruimte.


Het ontbijt is warm zelfgebakken bruin brood, huisgemaakte jams, een eitje, sapje en zo meer. Met speciale wensen houden we graag rekening. U kunt ervoor kiezen het ontbijt op uw kamer of in de gemeenschappelijke ruimte geserveerd te krijgen. Op regenachtige dagen is de ruimte een heerlijke plek om te lezen (bibliotheek aanwezig) of voor het doen van spelletjes die ook aanwezig zijn. Extra's: Volkskrant bij het ontbijt en 's avonds het NRC-Handelsblad. Huisdieren zijn in overleg welkom. 


Voor thuiszorg op uw vakantieadres: www.buurtzorgnederland.com/


 

 

Omgeving
De Gelderse Achterhoek en vooral de streek rond Hengelo (Gld) heeft een intieme sfeer. Je hoeft niet ver te rijden voor een wisselend landschap. De B&B is een mooie uitvalsbasis voor een fiets- of wandeltochten. De fietsknooppuntroutes en alle voorzieningen die daarbij horen, zijn ook ideaal voor handbikes of een wandeling met de rolstoel. Onderweg komt u vele boerderijwinkels met streekproducten tegen en stalletjes langs de weg met fruit en groente van het seizoen.

Op vijf minuten lopen van B&B de Haas in de Bedstee vindt u het Cool Nature Park de Bleijke. Dit speel- en ravotpark met bomen en water is gratis toegankelijk. Cool Nature Park de Bleijke is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

In De Achterhoek vindt u vier officiële golfbanen waarvan twee in de gemeente Bronckhors. De Achterhoek is bekend om zijn kastelen en landhuizen. De 'Acht kastelen route' van Vorden ligt vlak bij onze B&B.