Health Holidays; Sapkuur met sportprogramma

10 Juni 2021 - ApriOri Reizen

€ 1099.00

Health Holidays biedt u wekelijks een detoxreis, waarbij u een sapkuur met sportprogramma volgt op onze prachtige locatie in Turkije.

Een drukke baan, weinig tijd voor uzelf of een moeilijke periode maken het lastig uw kostbare gezondheid in conditie te houden. Op reis met Health Holidays bent u weg van deze dagelijkse stress én samen maken wij deze belangrijke stap naar een gezonde levensstijl. Tijdens uw Health Holiday verbetert u uw gezondheid én heeft u de tijd om volop te ontspannen tijdens een welverdiende vakantie.

Bij Health Holidays sport u 3 keer per dag en drinkt u dagelijks 4 versgeperste sappen. U gaat fitter, energieker, schoner, slanker, uitgerust en vol zelfvertrouwen naar huis. Gemiddeld vallen vrouwen een halve kilo en mannen zelfs één kilo per dag af. Met de resultaten verbetert u niet alleen uw gezondheid, maar ook de kwaliteit van uw leven!

U start de dag met een looptraining. Afhankelijk van uw conditie gaat u tijdens deze looptraining wandelen, Nordic Walken, Roven of hardlopen. Hierna krijgt u een glas citroensap aangelengd met water. Na een half uur nuttigt u een heerlijke versgeperste vruchtensap bestaande uit 3 verschillende vruchten. Na de vruchtensap is het tijd voor de bodyshape. De bodyshape bestaat uit spierversoepelingsoefeningen zoals aerobics, yoga of pilates. Met de bodyshape eindigt het ochtendprogramma en heeft u alle tijd om te ontspannen en te genieten van uw welverdiende sapkuur vakantie. De turbosap, bestaande uit komkommer- en tomatensap, staat tevens voor u klaar in een thermosfles. Deze kunt u verdelen over uw vrije middag en meenemen. In de namiddag krijgt u een aquatraining. Met de aquabelt bent u gewichtloos, waardoor u beter en makkelijker uw spieren kunt trainen en oefeningen kunt doen die door de zwaartekracht onmogelijk zijn. ’s Avonds krijgt u een versgeperste groentesap bestaande uit 3 verschillende groenten. Tijdens de sapmomenten zal de begeleiding u informatie geven en heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen. Verder mag u de gehele dag onbeperkt water en kruidenthee drinken.

Wat is inclusief de reissom?
- Vlucht inclusief 8 kilo handbagage
- Transfer vanaf luchthaven naar accommodatie en vice versa
- Verblijf in de door u gekozen accommodatie
- Sapkuur en sportprogramma onder professionele Nederlandstalige begeleiding
- Persoonlijk in- en outtake gesprek
- Onbeperkt water en kruidenthee
- Uitgebreide informatie voorafgaand aan, gedurende de reis en bij thuiskomst
- Goedgevulde healthybag voor uw terugreis
- Zekerheid en garantie van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

U vliegt met Corendon Airlines vanaf Schiphol en kunt boeken voor 8, 15 of 22 dagen. U kunt elke zaterdag mee vanaf 24 april t/m 19 juni en vanaf 4 september t/m 23 oktober 2021. Wilt u op een andere datum of van een andere luchthaven vertrekken? Of wilt u liever een sapkuur zonder vlucht boeken, dan verzorgen wij dit graag voor u!

Of u nu deelneemt om te ontgiften (ofwel detoxen), een nieuwe start te maken, voor afvallen, conditieverbetering of een energieboost, u bent altijd van harte welkom! Voor meer informatie over deze reis, de accommodatie of de reissommen, neemt u een kijkje op onze website; www.health-holidays.nl of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco
Lift
Parkeerplaats
Terras
Balkon
Bubbelbad

Regio
Egeïsche Kust

Soort hotel
Hotels aan zee

Verzorging
Logies

Ligging
Aan zee

Aantal sterren
Geen classificatie

Wilt u het authentieke Turkije ontdekken? Kies dan voor het charmante Kas! Het is heel moeilijk, zo niet onmogelijk, een leukere en nuttiger sapvastenvakantie te vinden dan bij Health Holidays in Kas! Deze bijzondere plaats, direct gelegen aan de Middellandse Zee laat niemand onberoerd en heeft sporen van duizenden jaren geleden die aanstekelijk werken qua sfeer en entourage. Op het schiereiland Kas vindt u dé sapkuurlocatie in Turkije voor 2017! In Club Barbarossa is alles tot in de puntjes geregeld en staat onze begeleiding met open armen voor u klaar. In Club Barbarossa verblijft u in één van de vier villa’s waar u een eigen kamer inclusief badkamer heeft. Deze is voorzien van een televisie met de Nederlandse zender BVN, airconditioning en verwarming, een gratis kluisje, een douche, bad of jacuzzi en föhn, waterkoker en een balkon of terras. Naast uw eigen kamer beschikt elke villa over een woonkamer, gratis draadloos internet, een open haard en een verwarmd privézwembad. Welk soort kamer u wenst, heeft u geheel voor het uitkiezen. De villa's beschikken over kamers met landzicht met douche en/of jacuzzi, kamers met zeezicht met douche, bad en/of jacuzzi, één suite en één mastersuite met privé tuin inclusief jacuzzi. De sport- en sapmomenten vinden plaats in de algemene ruimten van de accommodatie.