Chambres D'Hôtes, B&B

19 Juni 2021 - Ronald en Margreet Baven.

€ 28.00

Zoekt u een gezellige en rustig gelegen Bed and Breakfast met vier 2-pers kamers en een 1-pers.kamer, à la campagne, en dichtbij de A71 en 850 km vanaf Utrecht en 330 km ten zuiden van Parijs, in de Allier , dan bent u van harte welkom op ons mooie plekje in Chezelle.
Op uw doorreis tijdens uw vakantie is ons plekje een ideale tussenstop waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van een drankje bij het zwembad of van een boek lezen . Als u meerdere nachten bij ons wilt verblijven dan heeft u de gelegenheid om de mooie omgeving van d'Allier te ontdekken met zijn bijna nog ongerepte natuur en vele mogelijkheden op sportief,- en cultureel gebied, zoals: Wandelen , fietsen, zwemmen, vissen, tennissen , golfen, kanoën op de rivier de Sioule, het survivalpark " Accrobranche/ AccroSioule", attractiepark "Le Pal", Vulcania en de Middeleeuwse dorpjes Charroux, Verneuil-en-Bourbonnais en Hérisson en de steden Vichy en Clermont-Ferrand zijn ook zeker een bezoek waard!. U verblijft bij ons voor € 28,-p.p.p.n. inclusief ontbijt, 2 of meerdere nachten € 25,00. Kinderen tot 10 jaar € 17,50 per kind per nacht inclusief ontbijt .Table d'Hôtes alleen mogelijk in het voor,-en najaar, maar er zijn in de directe omgeving restaurantjes aanwezig om een hapje te eten , maar ook de mogelijkheid om eventueel een pizza of salade te bestellen en af te halen , op 4 km afstand, en op ons mooie plekje aan de picknick tafel te nuttigen!. Kortom aarzel niet om te reserveren en neem gerust een kijkje op onze web-site: www.lesmarchands.nl U bent van harte welkom en wij verheugen ons er op om u gastvrij te ontvangen in Chezelle.
NOG KAMERS BESCHIKBAAR IN JULI EN AUGUSTUS.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Ardèche of Auvergne

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 10

Onze gezellige accomodatie is rustig en landelijk gelegen met mooie uitzichten. Als u van wandelen en fietsen houdt kunt u bij ons op " Rien sans Peine" uw hart ophalen, vele wandelroutes in de directe omgeving en boekjes bij ons verkrijgbaar en fietsen / mountainbikes te huur. Ook het middeleeuws dorpje Charroux is zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen als u bij ons op doorreis verblijft. Een mooie omgeving om d' Allier te ontdekken en een ideale plek om op doorreis te verblijven ! Zwembad en speelweide aanwezig en huisdieren toegestaan. WIFI GRATIS Kom heerlijk genieten in het voorjaar van de rust, ruimte en de mooie gele koolzaadvelden.