Casa Anna in Baveno / Lago Maggiore

6 Juni 2021 -

€ 295.00

De Jungendstilvilla "Casa Anna" uit het jaar 1908 is gelegen op 1.9 km van Baveno en de promenade langs het prachtige Lago Maggiore. Vanaf Baveno kunnen er vele bestemmingen met de passagiersveerboot worden bereikt.
Het treinstation van Baveno ligt ook slechts ongeveer 2 km afstand. Het hart van Milaan met de trein is in een uur bereikbaar. Vanaf Casa Anna bieden de eilanden en de omringende bergen een bevoorrechte en rustige panoramische locatie met een adembenemend uitzicht op het Lago Maggiore en de eilanden.

Alle appartementen zijn smaakvol ingericht en goed uitgeruste kitchenettes hebben een vaatwasser, magnetron, enz. Bovendien, het merendeel van de appartementen beschikken over een mooie privé buitenruimte met tuin of balkon, uitzicht op de Alpen en op de eilanden in het Lago Maggiore.

Alle appartementen hebben ook gratis Wi-Fi. Er is een gemeenschappelijke buitenruimte, bestaande uit een zonneterras ("solarium"), en één ca. 1.000 m² grote tuin. Ook het mooie zwembad (ca. 10mtr x 7mtr, open van mei - september) met tuin douche, ligstoelen en parasols. Er is ook een kleine speeltuin. Er is een wasmachine is voor gezamenlijk gebruik (tegen betaling).

Op de foto's appartementnummer 24 voor 2 personen. Bezoek supervoordeligevakantiewoningen voor meer appartementen in Casa Anna.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco

Ligging
Aan rivier of meer

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Lombardije en Merengebied

Aantal personen
Maximaal: 2