Vakantiehuis Le Charme du Cher

1 Juni 2021 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 500.00

Vakantiehuis ‘Le Charme du Cher’
Midden in het hart van Frankrijk, in het Centre aan de Loire ligt vakantiehuis ‘Le Charme du Cher’ in een uiterst rustige omgeving. Voor rustzoekers, wijn- en cultuurliefhebbers is het een ideale uitvalsplek.
Vakantiehuis ‘Le Charme du Cher’ is een voormalige boerenwoning, die met zorg is gerestaureerd, zonder de authentieke sfeer te verliezen.
Heel ruim, met een eetkamer/keuken, een woonkamer, 3 ruime slaapkamers en een badkamer. In alle vertrekken zijn de originele elementen nog aanwezig: natuurstenen muren, tomette-vloeren, balkenplafonds en de mooie houten constructie die in alle slaapkamers in het zicht is gebleven.
De eetkamer/keuken heeft een comfortablele pelletkachel, de woonkamer een gezellige houtkachel. Ga lekker zitten op de bank voor de haard met een glas wijn, en droom weg bij het knisperende houtvuur.
De keuken is voorzien van alle nodige apparatuur, en ook een was- en afwasmachine ontbreken niet.
Het huis heeft een apart toilet op de begane grond, en op de etage vind je in de badkamer nog een tweede toilet, naast de ruime douche en de wastafel.
De slaapkamers hebben comfortabele bedden ( 2 stuks tweepersoons en 2 stuks éénpersoons) die natuurlijk bij jullie aankomst opgemaakt zijn. Ook zijn handdoeken en linnengoed aanwezig.
Vanuit de eetkamer én vanuit de woonkamer kan het terras bereikt worden, met ook daar een grote houten tafel met 6 prettige tuinstoelen.
Vakantiehuis ‘Le Charme du Cher’ is geclassificeerd met 3 sterren.
Vakantiehuis ‘Le Charme du Cher’ heeft ook nog een grote schuur waar de fietsen staan die voor de gasten vrij te gebruiken zijn. Op 30 meter vanaf het huis is er nog een weide (vroegere groententuin) waar een picknickbank staat, en waar je de echte rust van het platteland kunt ervaren met uitzicht over het Loiredal.
Kortom: het Franse leven genieten!
P.S. de genoemde huurprijs is bij 2 personen en afhankelijk van het seizoen. Neem even contact op met de eigenaar om een preciese prijs te horen, via www.leCharmeduCher.nl
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Wifi
Open haard
Huisdieren toegestaan

Regio
Loire

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 6