Yellow Cottage rustiek vakantiehuis in het Tsjechische Reuzengebergete

6 Juli 2021 - Bert Doesburg

€ 175.00

Dit rustieke vakantiehuis is gelegen in het plaatsje Žaclé? in het oostelijke Reuzengebergte aan de rand van het nationalpark Krkonoše. Het ademt de sfeer uit van lang vervlogen tijden en is voorzien van alle gemakken en comfort van deze tijd, voor een optimale vakantie tot en met 8 personen.

Het vakantiehuis is zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, omdat een tweepersoons slaapkamer met ledikantje zich op de begane grond bevindt. Tevens aanwezig kinderstoel.

Op loopafstand bevinden zich gezellige cafés en restaurants, tevens is er een supermarkt op loopafstand waar u terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen. Op ca. 12 km afstand ligt het gemoedelijke stadje Trutnov, hier bevinden zich een aantal grotere supermarkten (Lidl, Kaufland en Albert).

Het vakantiehuis is een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de Noordoost Bohemen een gebied dat wordt opgedeeld in een viertal streken, te weten het Reuzengebergte, Broumov Regio, Nachad Regio, en het Adelaarsgebergte. Een bezoek aan het Reuzengebergte Polen behoort ook tot de mogelijkheden, want de Poolse grens ligt slechts op 4 km. van Zaclér.

De Gouden stad Praag ligt op 165 km. van Zaclér, en is ook zeker een bezoek waard.

Het Reuzengebergte bied ook vele mogelijkheden voor een geslaagde wintersportvakantie. Er zijn vele goede mogelijkheden om te skiën, snowboarden en te langlaufen. In Žaclé? zelf zijn er twee skigebieden; Prkenny Dul en familie skipark Bret.

Het grootste Tsjechische Skiresort ?erná hora - Pec ligt op ca. 18 minuten rijden van de Yellow Cottage.

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Open haard

Ligging
In de bergen

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Reuzengebergte

Aantal personen
Maximaal: 8