Familiehotel tot 50 personen

30 Juni 2021 - Out Vakantiehuizen

€ 1530.00

Aan de rand van een levendig dorp tussen de natuurparken Hoge Venen en Nationaal Park Eifel, dit voormalige hotel geheel ingericht als comfortabele OUT Vakantiehuizen groepsaccommodatie (CV, 500m2, entree via 3 treden, D-EI-0084).
Wonen: Entree met receptie. Gezellige bar met aansluitende kleine eetzaal met vaste banken. Een woongedeelte met zithoek, voorzien van LCD-TV met DVD, met een doorloop naar de recreatiekamer met voetbalspel en biljard. Via de recreatiekamer toegang tot de grote eetkamer met piano (AV). Wifi.
Koken: Semi professionele keuken met alle faciliteiten.
Slapen: 22 slaapkamers op de 1e en 2e verdieping, waarvan 8 met aansluitende badkamer, voorzien van TV en Wifi. Dekbedden.
Sanitair: Op 1e en 2e verdieping 12 badkamers (allen douche, wastafel toilet), waarvan 8 aansluitend bij de slaapkamers. Sep. toiletten en wastafels beneden.
Buiten: Mooi terras aan de voorzijde (doorgaande weg) met diverse zitjes en parasols. Aan de achterzijde een afgesloten verhard speelgedeelte met een basket en een schommel. BBQ. Ook aan de achterzijde volop parkeerruimte en een groen tuingedeelte/Biergarten met een tweede terras en vijver.
Omgeving: Naast de accommodatie een kleine Imbiss. Schleiden is prachtig gelegen in het Oleftal, een bosrijk gebied met de Eifelmeren (Oleftalsperre, Urftalsperre, Obersee), de Hoge Venen, het Rurtal en wintersportgebied Hocheifel. De moeite om te bekijken zijn het slot Scheiden en de bijbehorende slotkerk. Het dorpje vakwerkdorp Olef heeft een historische dorpskern. Maar natuurlijk is de omgeving vooral geschikt voor wandelaars en (stoere) fietsers met een riante keuze aan bewegwijzerde paden en bestemmingen. Schleiden zelf is een actief en gezellig dorp met een selectie aan winkels en horecagelegenheden. Leuk om eens naartoe te wandelen.

 

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Eiffel

Ligging
In de bergen

Aantal personen
Maximaal: 50