Speciale aanbieding voor de maanden Maart t/m september 2017

29 Mei 2021 - Jan de Groot

€ 39.00

In het zuiden van Thailand ligt dit prachtige vissersplaatsje aan de haven van Sichon met prachtige lange witte stranden zonder toeristen. Een plaats in Thailand wat nog niet is ontdekt.
Fietsen staan klaar om naar het privé strand (900 meter) te fietsen, u kunt het ook lopen. Ik kom persoonlijk elke anderhalf uur vragen of u een koel drankje of wat te eten wilt hebben, zodat u heerlijk kunt genieten van het strand en de zee.
Ook per fiets naar de vele restaurants (900 tot 1500 meter) Er is een heel groot aanbod van kleine en grote restaurants in Sichon, waar u kunt eten voor prijzen waar u in Nederland alleen maar van kunt dromen. Lunchen vanaf 3 euro voor twee personen en dineren voor 10 euro twee personen, dat incl. drank.
Biertje, wijntje, koffie kunt u onder het hoofdhuis drinken, wat is ingericht met prachtige sfeer verlichting.
Ook op het terein staat een bamboe huis ingericht om van een heerlijke Thaise massage te genieten in de buitenlucht. De dames staan klaar voor u op afspraak.
Kijk op Skyscanner voor de beste vluchtprijzen naar Bangkok en van daar een vlucht van een uur naar Nakhon Si Thammarat, daar sta ik op het vliegveld om u persoonlijk af te halen.
Houdt u er rekening mee dat u van een ander vliegveld naar ons moet vliegen, boek daarom ook voor één of twee nachten een kamer in Bangkok om ook even van de stad te genieten en op uw gemak dan naar het andere vliegveld kunt rijden, Als u met mij contact op neemt leg ik u alles uit, ook om u te vertellen wat de leukste buurt is in Bangkok om een hotel te nemen.
Bangkok is een geweldige stad, met meer dan 120 shopping centres, dus genoeg te doen.
Kijk op onze website, voor mijn email adres en telefoon nummer, wij kunnen dan of via fb of what'sapp met elkaar bellen.
Tot ziens bij Bed & Breafast To-Co te Sichon

te boeken bij:
Booking.com
Agoda
Hotels.com
HRS
Tripadvisor
Maar rechtstreeks is natuurlijk het goedkoopste!!!!!

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Airco

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

Deze locatie ligt gunstig gelegen! dicht bij het strand (900 meter) dicht bij de restaurants ( 400 tot 1500 meter) Elke dag twee markten en op zondag morgen de grootste, zeker een bezoek waard. Wij zijn in staat om u naar verschillende locatie te brengen. (dat is niet kostenloos) In de directe omgeving diverse tempels.