Luxueuze villa met privézwembad in een echte Spaanse omgeving - Max. 6 personen

13 Juli 2021 - Villa Oliva

€ 800.00

In Villa Oliva kan u genieten van een rustige & aangename vakantie in een échte Spaanse sfeer. De villa heeft 3 slaapkamers, waarvan 1 onderaan de woning als annex met privé ingang. Ideaal als u met vrienden of kennissen op vakantie bent ! Elke slaapkamer beschikt tevens over een badkamer.

Er is een ruime living met satelliet tv, dvd speler en u kan ook genieten van gratis wifi tijdens uw hele verblijf. We hebben ook verschillende reisgidsen en leesboeken waarvan u gebruik kan maken. Voor de kinderen is er een kast vol leuke spelletjes en kleurboeken.

In de keuken kan u alles terug vinden wat u nodig heeft; oven, microgolf, vaatwasmachine, fruitpers, waterkoker, Dolce Gusto, broodrooster, kruiden,… kortom volledig uitgerust. Er is tevens een aparte bergruimte waar er een wasmachine, strijkijzer met strijkplank ter beschikking zijn. Om op een Spaanse manier te relaxen bij het zwembad is er ook een stereo beschikbaar met radio, cd en usb. In de weinige koudere maanden blijft het ook goed vertoeven in Mondrón dankzij de Spaanse zon, de verwarming in elke kamer en het haardvuur in de living.

Villa Oliva is omgeven door een tuin met verschillende tropische bomen met citroenen, limoenen, appelsienen, vijgen, mango’s,… U kan dus ’s morgens genieten van een zelf geplukt en geperst fruitsap! Vooraan is er een Al fresco dining met ingebouwde BBQ, hier heeft u een prachtig zicht op de omgeving met Lake Viñuela en in de verte de Middellandse Zee. Toch liever genieten met een glaasje wijn op het dakterras? Een luxueus terras met een schitterend uitzicht wacht op u…

Achteraan is er een ruim zwembad van 9x5m met ingebouwde trap en buitendouche. Hier kan u een plekje uitkiezen om te ontspannen bij het zwembad, lekker in de zon of in onze lounge zetels onder een parasol. Wilt u ’s avonds lekker BBQ’en bij het zwembad ipv vooraan? Dat kan want Villa Oliva heeft achteraan een tweede ingebouwde BBQ, zo kan u kiezen waar u het liefst vertoeft! Zorgeloos genieten en veiligheid is voor ons erg belangrijk daarom kan u de toegang naar de voortuin sluiten voor uw kleinste kindjes. Om uw kinderen (en uzelf) extra in de watten te leggen zijn er verschillende waterspelletjes, luchtmatrassen en zwembandjes beschikbaar.

Kortom, bent u opzoek naar een echte zorgeloze vakantie en een luxe vakantiewoning met veel comfort en wilt u toch in de Spaanse sfeer ondergedompeld worden? Dan bent u bij Villa Oliva op de juiste plaats.

Wij hopen u alvast binnenkort persoonlijk te mogen verwelkomen in Villa Oliva.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco
Open haard

Ligging
In de bergen

Type
Villa

Soort
Te huur

Regio
Costa del Sol

Aantal personen
Maximaal: 6